Kan dette være verdens beste og enkleste eplekake? Ja, jeg tror det! Den tar maks 15 minutter å slenge sammen, og den er helt nydelig!
Da Rebecca og jeg spilte inn den nye episoden til vår podkast «Hanna & Rebeccas Trädgårdsliv», som kommer ut denne uken (på svensk), så minnet hun meg på denne gode kaken. Jeg lovet henne oppskriften igjen, for denne tåler virkelig å repeteres!
Så prøv denne fantastiske kaken, du også. Og hvis du ikke liker epler, kan du isteden bruke plommer, pærer, rabarbra eller hva som helst annet du har rundt deg eller i fryseren! Oppskriften funker med alle typer frukt!

Sprø eplekake
1 egg
2 dl strøsukker
2 dl mel
1 ts bakepulver
100 g smeltet smør
2–3 epler
Kanel (mengde etter smak og behag)
Ca. 1 ss sukker
Slik gjør du:
Visp sammen egg og sukker i en skål.
Tilsett smeltet smør, mel og bakepulver, og bland sammen til en jevn røre.
Hell røren i en rund form, gjerne med avtakbar kant.
Skjær eplene i skiver og trykk dem ned i røren. Deretter har du på så mye kanel du ønsker og topper så med litt strøsukker.
Settes i ovnen på 175 0 C i ca. 30-40 minutter.
Håper det smaker!
Legg igjen en kommentar